uu r Vito's piercing saloon

a testnek

a szellemnek

 

AVE VENDÉG ...

Most nagy valószínűséggel, valami olyat vársz tőlem, hogy elmondjam mi és ki vagyok, véleményem szerint hol az én helyem ebben a világban ... Ugye? Nos, tévedsz kedves barátom! Az egész túl hosszú lenne, és nekem nincs időm irogatni ilyeneket. Persze használhatnék bevált és mindenki számára nyilvánvaló sztereotípiákat, amelyek esetleg megkönnyíthetnék a véleményalkotásodat, de ez ellen minden porcikám tiltakozik [ennél azért összetettem embernek tartom magamat].  

ELIGAZÍTÁS

Mindazonáltal megpróbálom összefoglalni azokat a dolgokat, amelyek nyomot hagynak bennem így vagy úgy, vagy is fontosak számomra. Ezzel talán nyújtok egy támpontot Neked. Ezeket a fontos és kevésbé fontos dolgokat két csoportra osztottam, attól függően, hogy hol hagynak bennem nyomot: az egyik a testi, a másik a lelki piercinghez vezető utadat egyengeti majd. Turisztikai látványosságra ne számítsál, de talán érdekes dolgokat rejthetnek azok a linkek.

A jobboldali menüben találsz egypár gyorslinket.

FONTOSABB TUDNIVALÓK RÓLAM ...

Sokmindent nem érdemes, de azért egypár dolgot megemlítenék!

34 éves vagyok, 6 éve nős, két [gyönyörű és idegesítő] gyermek (50-50 nemi eloszlásban) apja.

1998 óta dolgozok a fent említett intézetben, jelenleg mint tudományos munkatárs. Lokálisan és kis léptékben én vagyok a nádpusztulás okozója, hiszen azt tanulmányozom évek óta.

A többiről a szellem részben ...

e-mail